Ligging Binnen Buiten

Buiten

De villa is gesitueerd in een heerlijk ruime tuin van ruim 4500m2. Het terrein is licht geaccidenteerd en heeft, naast enkele bloeiende borders met o.a.irissen, rozemarijn, lavendel, rozen en oleanders, ook olijfbomen en een paar grote schaduwrijke bomen en achter, rond de tennisbaan, zelfs een stukje bos met rotsen en 'pins maritimes'. Voor in de tuin is ruime parkeergelegenheid voor auto's. Via een brede, niet steile trap loop je tussen de lavendel en oleanders naar boven naar de entree van het huis op de veranda. Er zijn meerdere terrassen met zitjes en het hoofdterras bevindt zich aan de zijkant van het huis, deels van de dag in de schaduw van een paar bomen, deels in de zon of desgewenst in de schaduw van de parasol, en is vlak bij de veranda en de keuken gelegen en dus vanaf hier snel te bereiken. Er is een vaste buiten barbecue op dit terras. Opzij van en achter het huis zijn meerdere terrassen, 'plateaus' in de tuin waarvan op één, in de schaduw van een enorme den, de jeu de boules baan is gelegen. Verder nog een terras met olijfbomen en de waslijn. Helemaal beneden in de tuin, voor het zwembad is een veldje met een volleybal/badmintonnet waarop lekker gespeeld kan worden. Op de nog te renoveren tennisbaan kan al wel een potje vriendschappelijk tennis worden gespeeld. Er is een ruime hoeveelheid tuinmeubilair aanwezig voldoende voor iedereen om lekker te kunnen zitten.

Veranda

Veranda

Vanaf de veranda, waarop ook een kleine tuintafel en enkele relaxstoelen geplaatst, zijn heb je een prachtig uitzicht over de oleanders, waar de villa z'n naam aan te danken heeft en de omgeving. Je kunt hier heerlijk 's ochtends een kopje thee of koffie drinken, in de middag een kleine siësta houden of een drankje drinken bij de ondergaande zon. Er is verlichting aanwezig zodat het hier, ook 's avonds, nog gezellig toeven is.

Zwembad

Het extra grote, net gerenoveerde zwembad meet 7m x 15m, is 1.5m diep en is geheel omheind. Het heeft een zgn. Romeinse trap om het zwembad te betreden en dit is tevens een leuke plek voor jonge kinderen om op te spelen. Er is een groot terras met veel ruimte en ligstoelen om tussen het zwemmen door lekker te relaxen, te lezen of te kijken naar hoe de mede vakantievierders zich in het water vermaken. Ook is er een toilet en een buitendouche evenals een gezellig 'poolhouse' met een barretje. Er is verlichting in het poolhouse maar omdat het huis in een kleine woonwijk ligt verzoeken wij u wel vriendelijk doch dringend om 's avonds na 10 uur geen gebruik meer van het zwembad en bijbehorende ruimte te maken, dit om evt. overlast voor de buren te voorkomen.

Zwembad