Ligging Binnen Buiten

Binnen

Het gehele huis is ruim opgezet en heeft voor voor alle ramen luiken die het huis in de zomer, mits tijdig gesloten, heerlijk koel kunnen houden.

Rez de jardin

Via de veranda kom je door de brede voordeur in de grote hal. Links vind je de lichte, moderne en goed uitgeruste keuken met grote koelkast met vriesgedeelte, vaatwasmachine, oven, magnetron en inductiekookplaat en een grote eettafel. Alles is aanwezig om een heerlijk ontbijtje lunch of maaltijd te kunnen bereiden. Vanuit de keuken kun je door openslaande deuren de veranda op lopen of direct de tuin in. Aan de rechterkant kom je via glazen tussendeuren op een tweede ruime hal vanwaar je in de woonkamer kunt komen. De woonkamer is gezellig ingericht en heeft een een grote schouw waaronder een houtkachel staat, een zithoek met tv en eethoek.

woonkamer

De tweede hal loopt over in een lange gang waaraan zich 3 slaapkamers bevinden.

Slaapkamer 1 is een ouderslaapkamer van 18 m2 met een 2p boxspring van 1.80 x 2.00m. De slaapkamer heeft een badkamer en suite met bad, douche, wastafel en toilet maar kan ook via de gang bereikt worden. Slaapkamers 2  en 3: 13m2 met twee 1p bedden van 0.90 x 2.00m die zowel los als tegen elkaar kunnen worden geplaatst. Er is een ingebouwde kledingkast en een kast met hierin een vaste wastafel.

Aan de lange gang bevinden zich verder een separaat toilet met wasfonteintje en een moderne badkamer met douchecabine, wastafelmeubel en hangtoilet. Slaapkamer

Verdieping

Vanuit de eerste hal leidt een brede trap naar de hal op de eerste verdieping. Aan de rechterkant vindt je slaapkamer 4, een  ruime slaapkamer van 16m2 met een comfortabele boxspring van 1.60 x 2.00m, een zitje en een badkamer en suite met inloopdouche, wastafel en toilet. Slaapkamer

Via een deur kan je naar een tweede ruime hal met vanaf hier toegang tot de laatste twee slaapkamers in het huis. Slaapkamer 5 is ruim 20 m2 en heeft wederom twee 1p bedden van 0.90 x 2.00m die los of tegen elkaar geplaatst kunnen worden. Ook hier een badkamer en suite met inloopdouche, wastafel en toilet. Slaapkamer 6 is met 40 m2 de grootste slaapkamer van het huis. Er is een hoog plafond en een mooie balken constructie. Op de kamer een luxe boxspring van 1.80 x 2.00m. Eventueel kunnen er naar wens 2 bedden worden bijgeplaatst. Er zijn ingebouwde kasten en een badkamer en suite met ook hier een inloop douche, wastafel en toilet. Ook op deze kamer weer een zitje.

Slaapkamer

Souterrain

Via een afgesloten trap en via buiten kun je in een deel van het souterrain komen. Hier staat de wasmachine en is ruimte om eventueel meegebrachte fietsen, wandelschoenen of andere spulletjes op te slaan.